Bakan Özer'den 45 bin öğretmen atamasına ilişkin açıklama

Milli Eğitim Bakanı Özer, 45 bin yeni öğretmen atama takviminin ve branş dağılımının kısa sürede açıklanacağını bildirdi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 45 bin yeni öğretmen atama takvimini ve branş dağılımını kısa sürede açıklayacaklarını bildirdi.

Özer, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 45 bin yeni öğretmen ataması yapacakları ve atanacak öğretmenleri, öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendirecekleri yönündeki açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Atama takvimi ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacaklarını kaydeden Özer, "Eğitim ailemizin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Görevine iade edilen akademisyene bir yıldır oda verilmedi Türkiye’de Köy Enstitüleri, Küba’da Lenin Lisesi Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısı belli oldu İhale soruşturması: Milli eğitim müdür yardımcısı ve 2 okul müdürü gözaltında İktidar öğretmenlerin yüzde 70’ini atamadı