Bakan Varank’tan BirGün’e 50 bin TL’lik tazminat davası

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kuzeninin aldığı 208 milyon TL’lik ihaleyi haberleştiren gazetemiz BirGün’e tazminat davası açtı. Varank, BirGün ile BirGün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aydın ve muhabirimiz İsmail Arı’dan 50 bin TL talep etti.

Haber Merkezi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı AKP’li Mustafa Varank gazetemiz BirGün’e binlerce liralık tazminat davası açtı.

Bakan Varank, BirGün’ün 4 Eylül tarihinde “Varank’ın kuzeni köşeyi döndü” başlıklı haberi nedeniyle tazminat davası açtı. Varank, gazetemiz BirGün ile BirGün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aydın ve muhabirimiz İsmail Arı’dan 50 bin TL manevi tazminat talep etti. Mustafa Varank’ın avukatının da aynı zamanda AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel olduğu görüldü.

Bakan Varank’ın dava açtığı haberde ise Varank’ın kuzeni Sedat Varank’ın Emlak Konut’tan aldığı 208 milyon TL değerindeki ihale anlatılıyordu. Haber, Emlak Konut’un Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamaya dayanıyordu.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor AKP’liler sarayın müdavimi olmuş Özgür Özel randevu isteyeceklerini açıkladı: Erdoğan'la görüşme ne zaman olacak? Görevine iade edilen akademisyene bir yıldır oda verilmedi Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı