Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya da Paramount Otel'den çıktı

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya’nın Sezgin Baran Korkmaz’ın sahibi olduğu Paramount Otel’de konakladığı ortaya çıktı. Sarıkaya, Beyaz TV’de intihar eden vatandaşları kumar oynamakla suçlamıştı.


Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV’de sunuculuk yapan Tahir Sarıkaya’nın firari Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde konakladığı sırada çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Sarıkaya, daha önce suç örgütü lideri Sedat Peker’in doğum gününü övgü dolu sözlerle kutlamıştı. Yaptığı yayında intihar eden vatandaşları kumar oynamakla suçlayan Sarıkaya, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı savunmuştu.

Hayatına son verenleri kumar oynamakla suçlayan Sarıkaya, 'İntihar ediyorum, suçlu Erdoğan.' Oldu bakalım. Sen kumar oyna, sen her şeyi yap ondan sonra 'zor durumdayım. 'Bitcoin oyna, zor durumdayım, battım, oh... Bütün suçlu Erdoğan" ifadelerini kullanmıştı.

PARAMOUNT OTEL: MAFYA BAĞLANTILILARIN BULUŞMA NOKTASI

Suç örgütü lideri Sedat Peker, yaptığı ifşaatlarda, firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'a ait olan Paramount Oteli'nde Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, gazeteci Veyis Ateş ve Rasim Ozan Kütahyalı ve o dönemin Muğla Emniyet Müdürü'nün bedava tatil yaptıklarını iddia etmişti. Peker'in açıklamalarından sonra otelin kurucusu olan Atilla Uras'ın kızı Yasemin Uras, “Babamın vefat ettiği gün Cihan Ekşioğlu, otelimize devletin tankıyla girdi” demişti.

Peker, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bodrum’da Paramount Hotel var. Sahibi kim? Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de aranıyor, Amerika’da da. Türkiye ayrı arıyor, Amerika ayrı arıyor. Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde kimler var? Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, hani İçişleri Bakanlığı’nın koyduğu yasakları kaldıran var ya o. Veysi Ateş tatil ekibinde. Bunlar tatili de beraber yapıyorlar, kesmeyi de beraber yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak bunlar şimdi tatil ekibi. Şimdi bunlar, bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina Yalıkavak vardı ya el konulan aynı yer. Dikkat edin hep el koyma operasyonları Muğla’da oluyor, şimdi de otele el koyuyorlar. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani faturalarınız? Suit odalarda kalıyorsunuz, hani fatura?"

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’liler sarayın müdavimi olmuş Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı Özgür Özel randevu isteyeceklerini açıkladı: Erdoğan'la görüşme ne zaman olacak? Görevine iade edilen akademisyene bir yıldır oda verilmedi