Boşanma aşamasında olduğu kadını bıçakla yaralayan erkek serbest bırakıldı

Eskişehir'de C.H. isimli erkek boşanma aşamasında oldu Duygu H'yi bıçakla yaraladı. Olay sonrası gözaltına alınan C.H. serbest bırakıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Duygu H, yıllardır şiddete maruz kaldığını, daha önce de boşanmak istediğini ancak C.H'nin kendisini, ailesine zarar vermekle tehdit ettiği için ayrılamadığını belirtti.

Eskişehir'de, boşanma aşamasında olduğu 32 yaşındaki Duygu H. ile yolda karşılaşan C.H. kadını zorla kendi evlerine götürerek bıçakla yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine ekip sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Duygu H, tedavisinin ardından taburcu edildi.

SERBEST BIRAKILDI

AA'nın aktardığı habere göre, gözaltına alınan C.H, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Duygu H. gazetecilere, C.H. ile 13 yıldır evli olduğunu, 1 çocuğu bulunduğunu ve yıllardır şiddete uğradığını söyledi.

"AİLEMLE TEHDİT ETTİĞİ İÇİN AYRILAMADIM"

Son dönemde boşanma kararı aldığını ve ailesinin yanına sığındığını belirten Duygu H, şöyle konuştu:

"Daha öncesinde de ayrılmak istedim ama ailemle tehdit ettiği için ayrılamadım. Hep aileme bir şey yapar diye korktum. Olay günü ise benimle konuşmak istedi. 'Sosyal medyada aileme hakaret etme' dedim. 'Mahkemede görüşürüz' dedim. Cebinde bıçağı vardı. Beni çekiştirerek zorla eve çıkardı. Kaçmaya çalışsam da kaçamadım. Evde arbede yaşandı, sonra onun üzerine polis geldi. Öldürmeye kastetti. Elindeki bıçağı ittirdim, bıçak bacağıma geldi. Sırtımdan ve başımdan darbelerim var."

C.H. hakkında uzaklaştırma kararı aldıran ve şikayetçi olan Duygu H, "Bir an evvel boşanmak istiyorum. Hukukun daha hızlı ilerlemesini, para cezalarının kaldırılmasını istiyorum" dedi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
ABD’de ölü bulunan Yağmur Taktaş'ın ailesi, Andre Can F.'den şikayetçi oldu Siz misiniz tek adamın kararına itiraz eden? ‘Önce yaraladılar sonra saldırdılar’ 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu Sosyal medyadan yardım çağrısı yapmıştı: Komşusunu tecavüz ve ölümle tehdit eden erkek gözaltında