Canan Kaftancıoğlu’ndan Hürriyet’e tepki: Yılın gazetecilik olayı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Hürriyet gazetesinin Paşabahçe Vapuru haberini paylaşarak sert tepki gösterdi. Hürriyet gazetesini de etiketleyen Kaftancıoğlu, "Artemis'in hakkını verseydiniz bari" dedi.

Şehir Hatları'nın tarihi Paşabahçe Vapuru'nu yenilemesiyle ilgili Hürriyet gazetesi üzerinden başlayan tartışma sürüyor. Paşabahçe Vapuru haberine bir tepki de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi.

Gazete, Paşabahçe Vapuru ile ilgili bir haber yapmış ancak restorasyonu yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ve Şehir Hatları'nın ismini metinde geçirmemişti.

Kaftancıoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yılın gazetecilik olayı! Uçarak yer değiştiren, kendi kendini yenileyen,ayrıca son model teknolojiyle kendini donatan Paşabahçe vapuru en son Haliç tersanesinde görüldü Artemis yapmıştır kesin İBB Şehir Hat. ve Ekrem başk. neyse de Artemis’in hakkını vereydiniz bari :)" ifadesini kullandı, paylaşımına Hürriyet gazetesini de etiketledi.

İMAMOĞLU DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da belediyenin ve Şehir Hatları'nın isminin haberde geçirilmemesine tepki göstermişti. İmamoğlu, "Bu marifet iltifata tabidir. Ben de bu marifetimizi gören ve neredeyse tam sayfa haber yapan bir gazeteye teşekkür etmek istiyorum. Tam sayfa haber yapan ve benim arkadaşlarım bana yolladığında ismini söylemekte sıkıntı görmüyorum. Bu gazeteyi Hürriyet Gazetesi'ni ben bir sayfayı altı yedi kez taradım genel başkanım. Ve ne yazık ki içinde ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi var ne şehir hatlarının şirket adı var ne genel müdürü var ne bir şey var" demişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti Selvi hukuku keşfetti: Kavala’nın ve Gezicilerin hapiste yatmasının Türkiye’ye ne faydası var? MSB, 'gazeteci eğitimi'ne başladı Taş ocağı haberine soruşturma Uçaklar ve gemiler hâlâ İsrail’e gidiyor!