Cem Seymen, CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu

Gazeteci Cem Seymen, “Kafeler, lokantalar dolu, herkesin keyfi yerinde” deyip, yolsuzluk, hırsızlık, rant düzenini saklayana karşı durmak için adayım" diyerek CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Gazeteci Cem Seymen, CHP İstanbul 2. bölgeden milletvekili aday aday olduğunu açıkladı.

Aday adaylığını sosyal medya paylaşımıyla duyuran Seymen, “Telefonunu çıkar göster” diye suçlanan gençler için adayım. “Kafeler, lokantalar dolu, herkesin keyfi yerinde” deyip, yolsuzluk, hırsızlık, rant düzenini saklayana karşı durmak için adayım. Tarlasına beton dökülen çiftçinin sesi olmak için adayım. CHP İstanbul’dan aday adayıyım" ifadelerini kullandı.

Deprem felaketiyle ilgili yaptığı açıklamalarla koordinasyonsuzluğa ve arama kurtarma çalışmalarında geç kalınmasına dikkat çeken sunucu Cem Seymen, CNN Türk'ten istifa etmişti. Seymen, attığı tweetler nedeniyle kanalın kendisinden istifasını istediğini belirtmişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
SGK: Emekli promosyonu ödemeleri için 19 bankayla protokol imzalandı Sandığa giderken bunları hatırla İmamoğlu'ndan YSK'ye eleştiri: Süreci yönetemediler Uzman isim hesapladı: Temmuz zammı için "en düşük emekli aylığı" tahmini Meteoroloji'den sağanak uyarısı