CHP'den Dodurga beldesinde yapılan seçim hakkında açıklama

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Dodurga'da yapılan seçimde belediye başkanlığını AKP'nin adayının kazanması hakkında açıklama yaptı. Cumhur İttifakı'nın, Dodurga'ya bakıp Türkiye genelindeki durumunun "iyi olduğunu sandığını' belirten Özel, "Son gülen iyi gülecek" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın Dodurga seçimleri üzerinden kendisine bir umut devşirmesini tebessümle izliyoruz. Ne hallere düşmüş olduklarını görmek açısından da önemsiyoruz" dedi.

Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerinin ekim ayına bırakılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İktidarın, bu dönemi "ağustos böceği gibi geçirmek" yerine, konunun tüm taraflarıyla istişare ederek teklifi şekillendirmesi gerektiğini söyleyen Özel, bu konuda olumlu katkı vermeye hazır olduklarını belirtti.

DODURGA SEÇİMLERİ

Çankırı'nın Dodurga beldesindeki seçiminin hayırlı olmasını dileyen Özel, "Cumhur İttifakı'nın Dodurga seçimleri üzerinden kendisine bir umut devşirmesini tebessümle izliyoruz. Ne hallere düşmüş olduklarını görmek açısından da önemsiyoruz" sözlerini sarf etti.

Cumhur İttifakı'nın, Dodurga'ya bakıp Türkiye genelindeki durumunun "iyi olduğunu sandığını" dile getiren Özel, "Böyle sevinmeye devam etsinler, son gülen iyi gülecek" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ADAYI AÇIKLAMASI

Bir basın mensubunun "6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı" konusundaki sorusuna karşılık Özel, "Millet İttifakı'nda, 6'lı masada, muhalefette moraller yerinde. Bizim bir sorunumuz yok ama 'ak trollerin' ve AKP'nin yorumcularının keyfi kaçmış; onlar sadece aday konuşulsun istiyorlar. Onlar, adaylarını biz istediğimiz zaman açıkladı. Biz, adayımızı, 6'lı masanın en uygun gördüğü zamanda açıklayacağız." yanıtını verdi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi Merkez Bankası anketi: Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini değişti İliç'te toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı Kulis: Özgür Özel, bir milletvekilinin istifasını istedi 5 yıldır bekletiliyordu: İBB Meclisi’nden Ekrem İmamoğlu'na borçlanma onayı