CHP'li Kayışoğlu'ndan Meclis'te şarkılı protesto

AKP'li Derince Belediyesi'nin Aynur Doğan konserini iptal etmesine tepki gösteren CHP Bursa Milletvekili Kayışoğlu, Meclis Genel Kurulu'nda önce Sertab Erener'in Everyway That I Can şarkısını sonrasında Aynur Doğan’ın Dar Hejiroke şarkısını seslendirdi. Kayışoğlu, "Bu ülkede" diye sözlerine başladı, "Everyway That I Can" şarkısı söyledi ve "Söyleyebiliyoruz ama" dedikten sonra "Dar Hejiroke" şarkısını söyledi ve "Söyleyemiyoruz, bu kadar" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, AKP'li Derince Belediyesi'nin Aynur Doğan konserini iptal etmesine tepki olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda Aynur Doğan’ın Dar Hejiroke şarkısı ile 2003 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden Sertap Erener tarafından seslendirilen Everyway That I Can isimli şarkıyı seslendirdi.

CHP Bursa Milletvekili Kayışoğlu, AKP'li Derince Belediyesi'nin Aynur Doğan konserini iptal etmesine tepki olarak Meclis Genel Kurulu'nda şarkı söyledi. Yerinden bir dakika söz alan Karaca, önce Sertab Erener'in Everyway That I Can şarkısını sonrasında Aynur Doğan’ın Dar Hejiroke şarkısını söyledi.

Kayışoğlu, "Bu ülkede" diye sözlerine başladı, "Everyway That I Can" şarkısı söyledi ve "Söyleyebiliyoruz ama" dedikten sonra "Dar Hejiroke" şarkısını söyledi ve "Söyleyemiyoruz, bu kadar" dedi. Kayışoğlu'na, AKP ve HDP sıralarından da alkış geldi.

Meclis Başkanvekili Haydar Akar, "Şarkılar da bizim türküler de bizim" dedi.

ANKA

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor AKP’liler sarayın müdavimi olmuş Özgür Özel randevu isteyeceklerini açıkladı: Erdoğan'la görüşme ne zaman olacak? Görevine iade edilen akademisyene bir yıldır oda verilmedi Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı