CHP'li Torun'dan AKP'li Yavuz'a 'erken seçim' yanıtı: Cehaletinden bir şey kaybetmemişsin

CHP'li Seyit Torun, kendisinin erken seçime yönelik "Kasım ayında olabilir gibi tahminlerimiz vardı ama kasım ayına yetişmesi zor görünüyor" açıklamasına "Biz demiştik zaten. Anlıyorlar da biraz geç anlıyorlar" sözleriyle karşılık veren AKP'li Ali İhsan Yavuz'a yanıt verdi. Yavuz'un 2021 yerel seçimlerinde kullandığı "Hiçbir şey olmasa bile bir şey oldu" ifadelere gönderme yapan Torun "Cehaletinden bir şey kaybetmemişsin" dedi.

Erken seçim gündemine ilişkin yaptığı değerlendirmede “Kasım ayında olabilir gibi tahminlerimiz vardı ama şu anda yasal seçim takvimine baktığınızda kasım ayına yetişmesi zor görünüyor" ifadelerini kullanan Seyit Torun, kendisine "Biz demiştik zaten. Anlıyorlar da biraz geç anlıyorlar. Olsun bunlarda böyle işte!" sözleriyle karşılık veren AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'a yanıt verdi.

Yavuz'un 2021 yerel seçimlerine ilişkin "Hiçbir şey olmasa bile bir şey oldu" sözlerine gönderme yapan Torun, "Anlaşılan cehaletinden bir şey kaybetmemişsin! Yetki sizde, varsa cesaretiniz hodri meydan!" dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, tv100 kanalında katıldığı bir programda erken seçim ihtimaline ilişkin soruya şu yanıtını vermişti:

"Kasım ayında olabilir gibi tahminlerimiz vardı ama şu anda yasal seçim takvimine baktığınızda kasım ayına yetişmesi zor görünüyor. Olsa olsa belki erken diyebileceğimiz nisan veya mayıs olabilir"

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi Kulis: Özgür Özel, bir milletvekilinin istifasını istedi Erdoğan’ı taşıyan araç teklemeye başladı: Rölantide değil, vitesi boşa attı CHP'li belediye başkanı seçimden kısa süre önce yapılan 2 ihaleyi iptal etti: Kamu zararı oluştu Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor