CHP'li Torun'dan Teoman Sancar'ın iddiasına yanıt

CHP'li Seyit Torun, CHP’den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın kendisiyle görüştüğü iddialarına yanıt verdi. Torun, “İstifa tek taraflıdır, kararını verdi ve istifa etti. Onun dışında tehdit oldu, şu oldu, bu oldu lafügüzaftır" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP’den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın kendisiyle görüştüğü iddialarına “İstifa tek taraflıdır, kararını verdi ve istifa etti. Onun dışında tehdit oldu, şu oldu, bu oldu lafügüzaftır. Olay tamamen kendi iradesiyle gerçekleşti” dedi.

CHP’den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın istifa gerekçesinin hakkındaki bir video olduğu ileri sürülmüştü. Sancar kendisine bu video ile şantaj yapıldığını ifade etmişti. Sancar’ın video ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüştüğü de iddia edilmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Torun, “İstifa tek taraflıdır, kararını verdi ve istifa etti. Onun dışında tehdit oldu, şu oldu, bu oldu lafügüzaftır. Olay tamamen kendi iradesiyle gerçekleşti. Bu konu hakkında fazla yoruma gerek yok” ifadelerini kullandı.

Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında eski Ordu Valisi Seddar Yavuz’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıla kadar hapis cezası istenmesine ilişkin şunları söyledi:

"Geçmiş Ordu Valisi, valiliğe yakışmayan bir adamdı. Saraya yaranmaya çalışan bir kişiydi. Yaptığı hareketle saraya yarandığı gözüküyor ki Kocaeli Valiliği’ne atandı. Kumpasçı ve tuzakçı bir adam. Devleti yöneten adam komplo, tuzak kurmaz. Kendisiyle görüşüldüğü halde havaalanında bir komplo kurdu, komplo ters tepince yalana sarıldı. Devletin polisini kullanıp iftira attırarak, bir sonuç elde etmeye çalıştı. Görüntüler ortada, buradan bir şey çıkmaz. Kocaeli’de de bir olay çıkarıp, bir üst makama yaranmak istiyor, ama bunun mutlaka yargı karşısında da mutlaka hesabı sorulacaktır."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor AKP’liler sarayın müdavimi olmuş Özgür Özel randevu isteyeceklerini açıkladı: Erdoğan'la görüşme ne zaman olacak? Görevine iade edilen akademisyene bir yıldır oda verilmedi Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı