Dünyaca ünlü rock grubu, Beyoğlu'nda bakkal tarafından kovuldu

Dünyanın en tanınan rock gruplarından biri olan Arctic Monkeys üyeleri Beyoğlu’nda bir bakkalın sözlü saldırısına uğradı. Bakkal, içki şişelerini çöpe fırlatıp İngilizce bağırarak küfür etti.

Dünyaca ünlü rock gruplarından birisi olan Arctic Monkeys salı günü İstanbul’da konser verdi.

Konser sonrası İstanbul'dan ayrılmayan grup üyelerinden Jamie Cook ve Nick O'malley Asmalımescit'te bir mekana gitti.

TV100’de yer alan habere göre; mekânın dışında bulunan bakkalın önünde geçen ekip üyeleri içki şişelerini bakkalın önüne koyup kapısında sohbet edince ortalık karıştı.

Dükkanından çıkan Bakkal ekip üyelerine saldırdı. Önce tepkisini şişeleri çöpe fırlatarak veren sinirli esnaf daha sonrasında grup üyelerinin sözlü cevabı karşısında İngilizce bağırarak küfür etmeye başladı.

Grup üyelerini bakkalın önünden kovan sinirli esnaf dünyaca ünlü star olduklarının hatırlatılması üzerine fark etmez yanıtını verdi.

Şaşkınlığını gizleyemeyen İngiltere'nin en ünlü müzik grubu üyeleri çareyi mekâna girmekte buldu.

Bir süre daha sohbet eden grup üyeleri daha sonra İstiklal Caddesi'ne çıktı.

Gidecekleri yeri karıştıran ekip geri dönerek Asmalı Mescit sokaklarında gözden kayboldu. Geriye ise akıllarda bakkalın grubu kovma görüntüleri kaldı.

Dünyaca ünlü olan İngiliz grubunun 1 Adet İngiltere’nin en prestijli müzik ödülü olan Merkür ödülü, dünyanın en prestijli müzik ödülü olan Grammy de ise 5 adaylığı ve farklı dallarda sayısız ödülü bulunuyor.

En çok bilinen parçası Do I Wanna Know 1.4 Milyar YouTube da izlenmesi bulunuyor.

Spotify da ise aynı parça 1,4 milyar diğer parçaları ise 500 milyon dinlenmenin üzerinde bulunarak kendi rekorlarını koruyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilini tekrar kamuya açtı Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı Erdoğan'dan seçim yorumu: Şımaranlar, farklı heveslere kapılan zavallılar var Bakan Işıkhan'dan net açıklama: Asgari ücrete ara zam olacak mı? Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı