Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları

Dünyaca ünlü sanatçılar, Russell Crowe, Antonio Banderas, Mark Ruffalo, Dua Lipa, Mark Eliyahu, George Takei, Evgeny Grinko, Yngwie Malmsteen ve Manowar depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye’ye destek ve taziye mesajları yayımladı.

Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle çok sayıda kişi hayatını kaybederken, binlerce kişi de yaralandı. Ülkeyi sarsan deprem için dünya da ayağa kalktı. AFAD’ın “4. seviye” ilan ederek kentsel arama ve kurtarma alanında uluslararası yardım çağrısında bulunulan depremler için dört bir taraftan destek açıklamaları geldi.

Dünyaca ünlü sanatçılar da, Russell Crowe, Antonio Banderas, Mark Ruffalo, Dua Lipa, Mark Eliyahu, George Takei, Evgeny Grinko, Yngwie Malmsteen ve Manowar depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye’ye destek ve taziye mesajları yayımladı.

► Oscar ödüllü oyuncu Russel Crowe, “Ah Türkiye… Kalbim… Haberler çok kötü…” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

► Oyuncu ve yönetmen Antonio Banderas da Instagram hesabındaki mesajında depremin yaşandığı bölgenin haritasını paylaşarak, yaşanan trajedi nedeniyle Türk ve Suriye halkını dayanışmayla kucakladığını belirtti.

► Oscarlı oyuncu, yönetmen ve senaryo yazarı Mark Ruffalo, Ahbab Derneği ile ilgili bir paylaşıma yer vererek, "Yardım etmek isterseniz, bu insanlar Türkiye'de arama kurtarma yapıyor" ifadelerini kullandı.

► İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Instagram hesabından, "Türkiye için üzgünüm. Depremden etkilenenlere sevgilerimi ve dualarımı yolluyorum." sözleriyle üzüntüsünü ifade etti.

► Rus piyanist Evgeny Grinko, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda, depremden duyduğu üzüntüyü, "Başınız sağ olsun. Yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalbim sizinle" sözleriyle dile getirdi.

► İsrailli müzisyen Mark Eliyahu, Instagram'da Türkiye ve Suriye bayraklarına yer vererek, "Kalbim sizinle" mesajını paylaştı.

► ABD’li heavy metal grubu ‘Manowar’un sosyal medya hesaplarında ise grup üyelerinin depremden ötürü derin üzüntü duyduğu belirtilerek, “Hayatta kalanlara sabır, sevdiklerini kaybedenlere taziyelerimizi iletiyoruz…” mesajı paylaşıldı.

► ‘Uzay Yolu’ dizisinin oyuncularından George Takei de tüm dünyanın birlik olması gerektiğini aktardı: “Türkiye ve Suriye’de meydana gelen iki güçlü depremin yıkımı ve can kaybı karşısında dilim tutuldu ve harap oldum. Dünya, binlerce kurbana yardım etmek için elinden geleni yapmalıdır…”

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
DSÖ verileri: En çok alkol tüketen 10 ülke İngiltere'nin tepki çeken göçmen planı parlamentodan geçti İsrail 200 gündür vuruyor: Gazze'de can kaybı 34 bin 183'e ulaştı Mısır, Firavun 2. Ramses'in çalınan 3 bin 400 yıllık heykelini geri aldı Nijerya'dan kaçan Binance yöneticilerinden Anjarwalla, Kenya'da yakalandı