Ege’de kültür sanat turu

BirGün EGE

İZMİR: Grup Abdal müzik severleri bu hafta İzmir’de ağırlıyor. Konser, Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda pazar akşamı saat 20.00’da dinleyicilerle buluşacak.
‘Gönülleri ala ala ofansif mizah’ olarak tanımladığı stand up gösterisiyle hayranlarıyla buluşmaya devam eden Mesut Süre, cumartesi akşamı saat 20.30’da İzmir AKM Yunus Emre Salonu’nda.


‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ oyununu bu kez bildiğimiz karakterlerle bilmediğimiz bir hikâyede göreceğiz. Bu sefer işler değişiyor; çünkü her üvey anne kötü olmak zorunda değil. Bakalım işleri karıştıran asker, Pamuk Prensese, kraliçeye ve 7 cücelere nasıl karşı koyacak? Cumartesi günü öğleden sonra saat 16.00’da Gazi Ortaokulunda, masaldan oldukça farklı olan bu oyun sizleri bekliyor.

DENİZLİ: Mandıra Filozofu filmiyle tanınan Müfit Can Saçıntı, “İtiraz Ediyorum” isimli, canlı müzikli tek kişilik güldürüsünde, güldürürken düşündürmekle kalmıyor, eğlendirirken de düşündürüyor. Filmlerindeki eğlenceli kapitalist sistem eleştirisini gösterisinde de sürdüren Müfit Can Saçıntı, gösterinin isminden de anlaşılacağı gibi çeşitli konularda itirazlarını eğlenceli bir şekilde seyircisine sunuyor. Müfit Can Saçıntı’nın yazdığı oyun, 23 Ocak Pazar saat 20.00’da günü Nihat Zeybekci Kültür Merkezi - Mehmet Gazi Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşacak.

MUĞLA: Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun düzenlediği Kuyruksuz Uçurtma oyunu, çocukluğundan beri disiplinle yetiştirilmiş ve disiplini saplantıya dönüştürmüş bir adamın intihar etmeye karar vermesi ve sonrasında yaşananları konu ediniyor. Oyun, Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde bu akşam saat 20.00’da tiyatroseverlerle buluşuyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’li Menemen Belediyesi’nde işçi kıyımı: "Köprüyü geçer geçmez gözünü işçilere dikti” TOKİ inşaatında hatalar olduğu ortaya çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali başladı Edebiyat-Sinema Buluşması İzmir’de Saldırıya uğrayan trans kadın Açelya: Ölüyoruz, kimsenin umurunda değil