Esenyurt’ta şüpheli ölüm: 17 yaşındaki Rabia Yaman yaşamını yitirdi

İstanbul Esenyurt’ta bir sitedeki dairenin camından henüz bilinmeyen nedenle aşağı düşen 17 yaşındaki Rabia Yaman yaşamını yitirdi. Dairede bulunan 3 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Esenyurt’ta bir sitedeki dairenin camından şüpheli şekilde aşağı düşen Rabia Yaman, hayatını kaybetti. Sitenin kiralık dairesinde bulunan 3 kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA'nın haberine göre olay, akşam saatlerinde Esenyurt Piri Reis Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir sitenin günübirlik kiralık dairesine 2’si kadın toplam 4 kişi eğlenmeye gitti. O sırada, 4 kişilik gruptan Rabia Yaman (17), henüz bilinmeyen nedenle camdan aşağı düştü. Diğer 3 kişi panik halinde siteden kaçmaya çalıştı.

Durumu fark eden komşular şahısları yakalayarak yaşanan olayı polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis, kaçmaya çalışan 3 şüpheliyi gözaltına alarak emniyete götürdü. Sağlık ekipleri, ilk yapılan incelemelerde Rabia Yaman'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Emniyet şeridi çekerek çevrede güvenlik önlemi alan polis, inceleme başlattı.

Rabia Yaman’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Fotoğraf: İHA

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Maraş'ta bir erkek evli olduğu Emine'yi silahla vurarak katletti Antalya'da kadın cinayeti: Boşanma dilekçesini geri çekti, bir gün sonra katledildi! Antalya'da bir kadın evli olduğu erkek tarafından bıçakla öldürüldü Kazakistan'da 'kadın ve çocuklara yönelik şiddetle mücadele': Şiddetin cezası ağırlaştırıldı Seçimden bir gün sonra