Eski nişanlısının evini basan erkek 4 kişiyi yaraladı, ağabeyi ise olay yerine giderken 2 kişiyi öldürdü

Serkan Çiftçi, isimli erkek, eski kız arkadaşının nişanını basarak 4 kişiyi vurdu. Çiftçi’nin ağabeyi Mümin Çiftçi ise olay yerine giderken önünde duran otomobildeki 2 kişiyi öldürdü.

Eski kız arkadaşının nişanını basarak 4 kişiyi vurarak yaralarken, olayı duyan ve bölgeye giden ağabey ise kendisine ışıkta yol vermeyen aracı kurşunlayarak, 2 kişiyi öldürdü.

İHA’da yer alan habere göre, 29 yaşındaki Serkan Çiftçi, eski nişanlısı 24 yaşındaki Merve Nimet Ş.’nin nişan törenini bastı. Çiftçi, tartıştığı Merve Nimet Ş. ile annesi Melahat Ş. babası Kurtuluş Ş. ve Merve Nimet Ş.’nin nişanlısı 26 yaşındaki Hüseyin D.’yi silahla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Daha sonrasında ise şüpheli Çiftçi’nin ağabeyi Mümin Çiftçi, olayı duyarak bölgeye gitmek istedi. Mümin Çiftçi, iddiaya göre bu esnada ışıklarda önünde duran otomobile kendisine yol vermediği gerekçesiyle ateş açtı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen 2’nci silahlı saldırı olayında ise 26 yaşındaki araç sürücüsü Resul Ankıt olay yerinde hayatını kaybetti. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerce, Davut Bilgin ise ağır yaralı olarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bilgin’de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Konu ile ilgili inceleme başlatan polis ekipleri Mümin Çiftçi’yi yakalayarak gözaltına alırken, olay sonrası kayıplara karışan kardeş Serkan Çiftçi’nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
ABD’de ölü bulunan Yağmur Taktaş'ın ailesi, Andre Can F.'den şikayetçi oldu Siz misiniz tek adamın kararına itiraz eden? ‘Önce yaraladılar sonra saldırdılar’ 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'in cansız bedeni bulundu Sosyal medyadan yardım çağrısı yapmıştı: Komşusunu tecavüz ve ölümle tehdit eden erkek gözaltında