Eski patronu ve arkadaşları tarafından işkenceye maruz bırakılan kadın: Can güvenliğim yok

Konya'da eski patronu Murat Demirci, nişanlısı ve arkadaşı tarafından işkenceye maruz bırakılan D.A. yaşadıklarını anlattı. D.A., “Dışarıda can güvenliğim olmadığını düşünüyorum” dedi.

Konya'da eski patronu Murat Demirci, nişanlısı ve arkadaşları tarafından M.K. ile birlikte işkenceye maruz bırakılan D.A., “Dışarıda can güvenliğim olmadığını düşünüyorum” dedi.

Sabah gazetesinden Tolga Yanık’ın haberine göre, D.A. “Onların dışarıya çıkacak düşüncesi bile beni ürkütüyor. İtiraz üzerine tutuklanmaları beni mutlu etti. İnsanların yüzüne bakamıyorum. Kimseyle konuşamıyorum" diye konuştu.

Mağdur kadınların vücudunda sigara söndüren, saçlarını ustura ile kesen, üzerindeki kıyafetleri çıkartıp cinsel istismarla tehdit eden Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ve arkadaşları Tuğba Demirci, D. A.'ya yaptıkları işkenceye rağmen adli kontrol kararıyla serbest bırakılmış ancak M.K.'ye yönelik eylem nedeniyle tutuklanmıştı.

D. A.'nın avukatı Furkan Avcı'nın şüpheliler hakkındaki adli kontrol kararının kaldırılıp, tutuklanmalarına yönelik yaptığı itiraz mahkemece kabul edilmiş, işkenceciler D. A.'ya yönelik eylemleri nedeniyle de tutuklanmıştı.

Bu kararın biraz da olsa kendisini mutlu ettiğini anlatan D. A., "Dışarıda can güvenliğim yok. Onların dışarıya çıkacak düşüncesi bile beni ürkütüyor. İtiraz üzerine tutuklanmaları biraz da olsa beni mutlu etti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Maraş'ta bir erkek evli olduğu Emine'yi silahla vurarak katletti Antalya'da kadın cinayeti: Boşanma dilekçesini geri çekti, bir gün sonra katledildi! Seçimden bir gün sonra Antalya'da bir kadın evli olduğu erkek tarafından bıçakla öldürüldü Kazakistan'da 'kadın ve çocuklara yönelik şiddetle mücadele': Şiddetin cezası ağırlaştırıldı