Evli olduğu kadını defalarca bıçaklayan erkeğe 15 yıl hapis cezası

Şubat ayında boşanma aşamasında olduğu Sakine'yi 28 yerinden bıçaklayarak öldürmeye çalışan Muzaffer Beğdilili isimli erkeğe 15 yıl 11 ay hapis cezası verildi

Çorum'da boşanma aşamasında olduğu Sakine Beğdilili'yi 28 yerinden bıçaklayarak yaralayan Muzaffer Beğdilili ‘eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan yargılandığı davada, 15 yıl 11 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Çorum 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan açılan davanın bugün karar duruşması görüldü. Tutuklu sanık Muzaffer Beğdillili'nin katıldığı duruşmada, taraf avukatları ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da hazır bulundu.

Sanık avukatı olayda öldürme kastı bulunmadığını, müvekkilinin eşini kolu ile bacağından yaraladığını iddia etti.

Sakine Beğdillili'nin avukatı ise sanığın müvekkilini defalarca ölümle tehdit ettiğini, olayda da öldürmek için defalarca bıçakladığını anlatarak, ceza verilmesini istedi.

Mahkeme, tutuklu sanığı ‘eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 15 yıl 11 ay 7 gün hapis cezasına çarptırdı.

NE OLMUŞTU?

Olay, geçen yıl 23 Şubat'ta, Çorum'un Gülabibey Mahallesi Hasan Paşa Sokak'ta meydana geldi.

Bir şirkette özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Sakine Beğdilili, ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki Muzaffer Beğdillili ile sokak ortasına karşılaştı.

Muzaffer Beğdillili, Sakine Beğdilili'yi 28 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Kanlar içinde kalan kadın, ihbar üzerine gelen sağlık görevlilerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Sakine, sağlığına kavuşup, taburcu edildi. Polis tarafından yakalanan saldırgan ise tutuklandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
‘Önce yaraladılar sonra saldırdılar’ Bolu'da bir erkek, evli olduğu kadını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü Saldırıya uğrayan trans kadın Açelya: Ölüyoruz, kimsenin umurunda değil Maraş'ta bir erkek evli olduğu Emine'yi silahla vurarak katletti Antalya'da kadın cinayeti: Boşanma dilekçesini geri çekti, bir gün sonra katledildi!