F-16 pazarlığı sürüyor: MSB yetkilileri dördüncü toplantı için ABD'de

Milli savunma Bakanlığı yetkililerinin, F-16 tedariki ve modernizasyonu için ABD'ye gittiği bildirildi. MSB'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "F-16 tedariki ve modernizasyonunun en kısa sürede gerçekleştirilmesi maksadıyla ABD tarafından yapılan davet üzerine Millî Savunma Bakanlığı teknik heyeti görüşmeler yapmak üzere ABD’ye gitmiştir" denildi.

Millî Savunma Bakanlığı, ABD'nin daveti üzerine F-16 tedariki ve modernizasyonunun en kısa sürede gerçekleştirilmesi maksadıyla bakanlığın teknik heyetinin ABD'ye gittiğini bildirdi.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "F-16 tedariki ve modernizasyonunun en kısa sürede gerçekleştirilmesi maksadıyla ABD tarafından yapılan davet üzerine Millî Savunma Bakanlığı teknik heyeti görüşmeler yapmak üzere ABD’ye gitmiştir" denildi.

Açıklamada, ABD’den F-16 tedariki ve modernizasyonu kapsamında; Aralık-2021, Şubat, Mart-2022 aylarında olmak üzere Türkiye’de üç toplantı gerçekleştirildiği hatırlatıldı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Erdoğan ekonomik krizi kabul etti; asgari ücret zammına kapıyı kapattı Altınok, '600 daire' sorulunca sinirlendi: Hakaretler yağdırdı Erbakan, 'İstanbul adayımızı çekmeye hazırız' diyerek şartlarını sıraladı İstanbul’u istiyorsa Erdoğan nerede? Zeydan Karalar ikinci döneme hazır: Seçim için oran verdi