Fenerbahçe'den Ali Palabıyık hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Adana Demirspor maçının hakemi Ali Palabıyık ve ekibi için suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Uğur Dündar, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Divan kurulu üyelerinin konuşmalarının arasında söz alan Dündar, Adana Demirspor maçında verdiği kararlar nedeniyle tepki çeken hakem Ali Palabıyık ve ekibi için suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

İHA'nın haberine göre, Dündar, "Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Ali Palabıyık ve ekibi için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundular. Ali Palabıyık, Fenerbahçe camiasından özür dilemeli ve düdüğünü bir daha çalmamak üzere asmalıdır” şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Maçın hakemliğini yapan Ali Palabıyık verdiği kararlarla eleştirilere neden olmuş, Fenerbahçe yönetimi tarafından tepki gösterilmişti.

Fenerbahçe'de yönetici Selahattin Baki sert açıklamalarda bulunmuştu: Bu akşam sadece bu sezonun değil, son 4-5 sezonun özetini gördük. Ali Palabıyık Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir bu maça. Vücut lisanı, verdiği-vermediği tüm kararlardan her şey ortada. Gol atıyoruz, net bir gol sayılmıyor. 3 tane net penaltımız var, verilmiyor. Son dakika beraberliği yakalıyoruz, net bir gol. VAR olmasa, onu da vermemeye kalktı. Başta Fenerbahçeliler, futbol severler iyi hatırlar Ivan Bebek gibi bir şeref, haysiyet yoksunu bir hakem vardı. Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum, onun da önüne geçti."

Başkan Ali Koç ise, bir daha maç alıp almayacağını bilemeyeceğini ifade ederek, "Ancak bildiğim bir şey var ki kariyeri boyunca en azından bizler yönetimdeyken bizim stadımıza bir daha giremez. Açık, net şekilde söyleyeyim" demişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi O Kurnadan Bu Kurnaya İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkan adayı oldu TFF Başkanlığı için bir adaylık açıklaması daha geldi Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihi belli oldu