Gelecek İçin Biz heyetinden HDP'ye dayanışma ziyareti

Gelecek İçin Biz'i temsilen bir heyet HDP’ye dayanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Gözaltıların hemen ardından tüm muhalefet liderlerine HDP’yle dayanışma çağrısı yapan İlhan Cihaner; Elif Çongur, Necati Yılmaz, Murat Akbaş ve Ercan Köymen‘den oluşan bir heyetle HDP Genel Merkezi’ne gitti. Heyet, HDP eşgenel başkanlarıyla partinin milletvekilleri, belediye başkanları, yöneticileri ve İsimsizler Hareketi’ne karşı yapılan operasyonla ilgili görüştü.

İlhan Cihaner “Her şeyden önce 6 yıl önce meydana gelmiş, bazı siyasetçiler hakkında AYM tarafından ihlal kararı verilmiş bir olayda gözaltı ve tutuklama tedbirine başvurulması açıkça bir yıldırma operasyonudur.” dedi. Cihaner açıklamasına “İktidar istiyor ki sadece kendisi siyaset yapsın, siyasi alanı kendisi belirlesin. Onun dost olduklarıyla herkes dost olsun, düşman olduklarıyla düşman olsun. Bu tutum, yurttaşlarımızın bir arada barış içinde yaşamasına büyük tehdit oluşturmaktadır.” diye devam etti.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi Kulis: Özgür Özel, bir milletvekilinin istifasını istedi Erdoğan’ı taşıyan araç teklemeye başladı: Rölantide değil, vitesi boşa attı CHP'li belediye başkanı seçimden kısa süre önce yapılan 2 ihaleyi iptal etti: Kamu zararı oluştu Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor