Habertürk'ten ayrılan Fatih Altaylı: Seçim gecesi ekrana çıkarılmadım

Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk'ten ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, seçim gecesi ekrana çıkarılmadığını doğrularken ayrılığının salt bu nedenden kaynaklanmadığını ifade etti.

Habertürk'ten ayrılan Gazeteci Fatih Altaylı, kanal ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Odatv'den Uğur Can Biçer'e konuşan Altaylı, "14 Mayıs'ta yani seçim gecesinde ekrana çıkarılmadığım doğrudur. Onun dışındaki bütün gelişmeleri köşemde yazdım" dedi.

"Habertürk'ten ayrılmanızda seçim gecesi ekrana çıkarılmamanızın etkisi oldu mu?" şeklindeki soruya yanıt veren Altaylı, "Hayır. Ekran meraklısı değilim. Beni çıkarmadılar diye ayrılacak değilim. Bir günlük bir şey değildir, ayrılma süreçleri. Bir şeye kızdım ayrılacağım diyecek kadar salak değilim" ifadelerini kullandı.

"DAHA UZUN BİR SÜREÇ"

Altaylı, açıklamalarının devamında şunları kaydetti:

"Köşemde yazdığımın dışında bir şey söz konusu değil. Seçim programına kanala davet edilmediğim doğrudur. Ama ayrılmamın o davet edilmemekle bir ilgisi yoktur. Daha uzun bir süreçtir."

TEKE TEK DİJİTAL PLATFORMDA

Fatih Altaylı, Habertürk'te uzun yıllardır sürdürdüğü Teke Tek Bilim ve Bire Bir'i Dijital bir platformda devam ettireceğini söyledi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti Linç kültürünü besleyen dizi Yönetmen ve sinema yazarı Mesut Kara hayatını kaybetti BirGün, 20 yaşında: Patronsuz ama sahipsiz değil! Yandaş gazeteler yerel seçim sonuçlarını nasıl karşıladı?