Hakan Gülseven serbest bırakıldı: Muhalif olanı suç haline getiriyorlar

Bu sabah yapılan polis operasyonlarıyla gözaltına alınan Hakan Gülseven serbest bırakıldı. Gülseven, “Buradan bir suç çıkar mı? Muhalif olan her şeyi suç haline getirmeye çalışıyorlar. Bir şey çıkacağını sanmıyorum" diye açıklama yaptı.

Haber Merkezi

İsimsizler Hareketi’ne yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hakan Gülseven serbest bırakıldı. İfadesinin ardından serbest bırakılan Gülseven, BirGün’e konuştu.

Bir Twitter hesabından ve Telegram grubundan suç çıkarılmaya çalışıldığını söyleyen Gülseven, “Buradan bir suç çıkar mı? Muhalif olan her şeyi suç haline getirmeye çalışıyorlar. Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Geçenlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İsimsizlere yönelik birtakım ifadeler kullanmıştı. Soylu’nun ifadelerinden sonra böyle bir uygulamayla karşılaştık” dedi.

CUMHURBAŞKANI’NA HAKARET DE VAR

Ayrıca ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçlamasıyla da ifade verdiğini aktaran Gülseven, “2015’te gözaltına alındığında ÖDP’li Onur Kılıç’a destek için attığım bir tweet’i de ‘Erdoğan’a hakaret’ diye göstermişler ama esas mesele İsimsizler grubu” diye konuştu.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Yaşlı yoksulluğu patlaması yaşandı Erdoğan ve Altınok'un geçen hafta açtığı kulenin son durumu kameralara yansıdı AKP'li Bursa Büyükşehir Başkanı Aktaş, 26 milyon liralık şirkete ortakmış Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı İsmailağa’dan Cübbeli Ahmet açıklaması: Tekkemiz ve cemaatimizle hiçbir ünsiyeti kalmamıştır