Hakan Gülseven ve Özen Kulaçoğlu’na gözaltı

Gazeteci Hakan Gülseven ve tutuklu bulunan Taylan Kulaçoğlu’nun kardeşi Özen Kulaçoğlu, bu sabah yapılan polis operasyonlarıyla gözaltına alındı. Operasyonun gerekçesinin İsimsizler Hareketi olduğu iddia ediliyor.

Bu sabah düzenlenen polis operasyonlarında gazeteci Hakan Gülseven ve tutuklu olan Taylan Kulaçoğlu’nun kardeşi Özen Kulaçoğlu gözaltına alındı. Gözaltı gerekçesinin sosyal medyada AKP karşıtı paylaşımlarda bulunan İsimsizler Hareketi olduğu öne sürülüyor.

Gülseven gözaltına alınışını sosyal medya hesabından ‘Yine gidiyoruz’ diyerek duyurdu.

Gülseven son olarak 17 Mayıs 2020 tarihinde Taylan Kulaçoğlu ile beraber “Suç işlemeye tahrik ve suçu ve suçluyu övme” gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Kulaçoğlu tutuklanırken, Gülseven serbest bırakılmıştı.

ÖZEN KULAÇOĞLU DA GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan Balıkesir Ayvalık’ta 17 Mayıs günü gözaltına alınan ve sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle tutuklanan Taylan Kulaçoğlu’nun evine polis baskın düzenledi. Kulaçoğlu'nun kardeşi Özen Kulaçoğlu'nun gözaltına alındı.

Bu sabah Twitter'dan paylaşım yapan anne Saliha Kulaçoğlu, “Evimizi polis bastı an itibari ile kızım Özen gözaltına alındı arama devam ediyor” ifadeleriyle polis baskınını duyurdu.

Özen Kulaçoğlu ise paylaşımında, "20 tane polis bastı gözaltına alınıyorum evden" dedi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Yaşlı yoksulluğu patlaması yaşandı Erdoğan ve Altınok'un geçen hafta açtığı kulenin son durumu kameralara yansıdı AKP'li Bursa Büyükşehir Başkanı Aktaş, 26 milyon liralık şirkete ortakmış Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı İsmailağa’dan Cübbeli Ahmet açıklaması: Tekkemiz ve cemaatimizle hiçbir ünsiyeti kalmamıştır