Hrant Dink Vakfı'na tehdit maili gönderen kişi adliyeye sevk edildi

Hrant Dink Vakfı'na 'e-posta' ile tehdit yazısı gönderen H.A (25) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hrant Dink Vakfı'na tehdit içerikli elektronik posta gönderilmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Konya'nın Selçuklu ilçesindeki evinde gözaltına alınan H.A.'nın İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli H.A. Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

'Kasten yaralama, tehdit ve hakaret' suçlarından kaydı olan H.A., ilk ifadesinde, "İnternetten tanıştığım Azerbaycan uyruklu kız arkadaşımın Karabağ'da Ermenilerle alakalı anlattıklarından etkilenerek böyle bir şey yaptım. Bu kapsamda bir de Ermeni Kilisesi'ni aradım ancak telefonuma bakan olmadı" dediği öğrenildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi Merkez Bankası anketi: Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini değişti Meteoroloji'den çok sayıda il için gök gürültülü sağanak uyarısı İliç'te toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı 5 yıldır bekletiliyordu: İBB Meclisi’nden Ekrem İmamoğlu'na borçlanma onayı