İbrahim Maalouf'tan İstanbul'da konser: Volkswagen Arena'da dinleyicileriyle buluştu

Trompetin önde gelen isimleri arasında yer alan müzisyen İbrahim Maalouf, 16. albümü “Capacity to Love” turnesi kapsamında İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. Maalouf'un performansına Volkswagen Arena’yı dolduran 5 bin kişi tanıklık etti.

Trompet virtüözü İbrahim Maalouf, 16. albümü “Capacity to Love” turnesi kapsamında dün akşam Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluştu.

Sahnede kendisine Flavia Coelho’nun da eşlik ettiği Maalouf; El Mundo, Beirut, True Sorry gibi sevilen parçalarının yanı sıra yeni albümünden parçaları da ilk kez sahnede dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Pozitif ve Pasión Turca iş birliğiyle geçekleştirilen performansa Volkswagen Arena’yı dolduran 5 bin kişi tanıklık etti.

İBRAHİM MAALOUF HAKKINDA

Müzik kariyerine klasik müzik eğitimiyle başlayan ve henüz 20 yaşındayken birçok uluslararası klasik müzik yarışmasında birincilik kazanan İbrahim Maalouf, 2000’lerin başında pop, caz ve dünya müzik sahnelerinin önemli isimleri arasına adını yazdırmayı başardı.

Yayımladığı birçok tekli ve albümle müzik listelerinde başı çeken Maalouf; Sting, Salif Keita, Amadou & Mariam, Lhasa de Sela gibi pek çok isimle de aynı sahneyi paylaştı.

2007’den bugüne kadar yayımladığı 15 albümde prodüktör, besteci ve aranjör rollerini de üstlenen Maalouf, aynı zaman da birçok film müziği bestesinde de imzası bulunuyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
"Ercan Kesal’dan vazgeçmeden rol yapıyorum" "Ölümlü Dünya 2" filmi Netflix'e geliyor Yaklaşık 100 yıldır kayıptı: “Bayan Lieser'in Portresi” 32 milyon dolara satıldı Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Açık zihin