İlber Ortaylı'dan MEB'e ve üniversitelere: Türkiye'de bütün gençler sahada, bir hafta daha tatil verilmeli

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, lise ve üniversite öğrencilerinin deprem bölgelerine yönelik yardımlarına dikkat çekerek, okullarda tatilinin bir hafta daha uzatılması çağrısı yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve on binlerce insanın ölümüne neden olan 7.7 ve 7.6'lık iki depremin ardından depremin vurduğu illerde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Türkiye'nin dört bir yanında da yardım faaliyetleri devam ediyor.

Depremzedelere yardım konusunda bütün gençlerin sahada olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. İlber Ortaylı, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve üniversitelere seslendi.

Sosyal medya hesaplarından liselerde ve üniversitelerde tatilin bir hafta daha uzatılması çağrısı yapan Ortaylı, şunları kaydetti:

"Türkiye'de her yerde bütün gençler sahada. Liselere ve üniversitelere bir hafta daha tatil verilmeli ki desteğe devam etsinler. Milli Eğitim Bakanlığı ve üniversitelerin dikkatine."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı İYİ Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu'ndan 60 milletvekili iddiası: Benim de gönlüm CHP'de Özgür Özel'den Erdoğan'a yanıt: Küstahlaşmış ve kibrinden arınamamış bir noktada AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi "İstiklal Marşı ve Türk bayrağı" iddiası: Diyarbakır ve Mardin belediye meclisi toplantıları hakkında inceleme