İmamoğlu: Bir avuç insanın bizi durdurma çabalarını görüyoruz, başaramayacaklar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen dava sürecine ilişkin, "Bir avuç insanın bizi engelleyici, bizi kötüleştirmeye ve durdurma çabalarını görüyoruz. Ülkemize, hukuka, adalete dönük yazık ediyorlar. Ama başaramayacaklar" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) “150 Günde 150 Proje” kapsamında 4,5 km uzunluğundaki, 301 bin 700 metrekarelik alana sahip Kavaklıdere Yaşam Vadisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB bürokratları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ile İstanbulluların katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, insanın kendi evinde kendi koşularıyla olmasının ayrı bir mutluluk olduğunu belirterek, İstanbul’da beton vadiler yerine yaşam vadileri döneminin başladığını ve boş alanların yeşil alanlara dönüşesiyle insanların yaşama dair umutlarının güçlendiğini söyledi.

İstanbul’da çok kararlı bir yönetim ve çok kararlı bir halk olduğunu ve bu kararlılığın şehri çok güzel bir dönüşüme kavuşturacağını belirten İmamoğlu, hakkında yürütülen dava sürecine ilişkin şunları ifade etti:

“Bir avuç insanın bizi engelleyici, bizi kötüleştirmeye ve durdurma çabalarını görüyoruz. Ülkemize, hukuka, adalete dönük yazık ediyorlar. Ama başaramayacaklar. Çünkü eminim ki bizi izleyen, takip eden, yaptığımız işleri anlayan ve içselleştiren İstanbullu hemşerilerim, 16 milyon insanımız var. Hatta bu ülkenin 86 milyon vicdanlı vatandaşları var, başaramayacaklar. Dürüst insanlar bu ülkede kazanmaya devam edecek. Gücümü ve enerjimi sizlerden aldım. Almaya devam ediyorum. Gerçekten hepinize yürekten teşekkür ediyorum.”

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Yaşlı yoksulluğu patlaması yaşandı Erdoğan ekonomik krizi kabul etti; asgari ücret zammına kapıyı kapattı İmamoğlu 'kırık sandalye' olayını anlattı: Erdoğan'a verdiği yanıtı söyledi Erdoğan ve Altınok'un geçen hafta açtığı kulenin son durumu kameralara yansıdı Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı