İstanbul'da şüpheli ölüm: 3'üncü kattan düşen kadın hayatını kaybetti

İstanbul Kağıthane'de, kardeşiyle yaşadığı binanın 3. katındaki daireden düştüğü iddia edilen kadın hayatını kaybetti. Ölümü şüpheli bulan polis, duşta olduğunu iddia eden kadının kardeşini gözaltına aldı. Kadının akşam saatlerinde uçuş yapacağı ve üzerinde kıyafeti ile kol çantasının olduğu öğrenildi.

İstanbul'da, kardeşi Şakir D. ile birlikte yaşayan yabancı uyruklu Hadel Alhadad isimli kadın, iddiaya göre balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Dün saat 15.30 sıralarında Kağıthane'de meydana gelen olaya göre, Mersin’de yabancı uyruklu eşiyle yaşayan evli ve 5 çocuk annesi Hadel Alhadad (32), bir süre önce eşiyle sorunlar yaşamaya başlayınca İstanbul'daki kardeşi Şakir D. (29) ile yaşamaya başladı. Hadel Alhadad, bir süre sonra Suudi Arabistan’da yaşayan annesinin yanına gitmek için kardeşine uçak bileti almasını söyledi.

İHA'nın aktardığı habere göre, olay günü akşam saatlerinde uçuşu olan kadın, iddiaya göre kardeşiyle yaşadığı binanın 3. katındaki dairenin penceresinden kıyafetleri giyinik şekilde ve kol çantasıyla birlikte aşağıya düştü. Ağır yaralanan kadını görenler, sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından ölümü şüpheli bularak çalışma başlatan polis, kadın pencereden düştüğü esnada evde bulunan kardeşi Şakir D.’yi gözaltına aldı. Emniyete götürülen Şakir D. ifadesinde, ablasının Mersin’de eşi ve 5 çocuğuyla birlikte yaşadığını ancak bir süre önce eşiyle sorunları olması nedeniyle Mersin’e giderek ablasını İstanbul'a getirdiğini söylediği öğrenildi. Şakir D., ablasının sürekli “çocuklarım orada kaldı” diye ağladığını, buradan da annesinin yanına göndermek için uçak bileti aldığını, duş alırken ablasının camdan atladığını söylediği bilgisine ulaşıldı. Şakir D. ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Oyuncu Hayal Garip, şiddete maruz bırakıldığını açıkladı Uşak Üniversitesi'nde taciz skandalı: Öğretim görevlisi açığa alındı Bursa’da vahşet: Hamile kadını cinsel ilişki sırasında öldüren erkekten çirkin savunma Fatih'te bir kadına şiddet uygulayan erkek, tutuklandı İntihar girişiminde bulunan Zelal: Abilerim istismar etti, ailem intihara zorladı