İstanbul Fringe Festival eylülde şehre yayılacak

Kültür Sanat Servisi

Türkiye’den ve dünyadan tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde üretilen alternatif işleri katılımcılarla buluşturan İstanbul Fringe Festival, 4’üncü edisyonu ile 17-24 Eylül tarihleri arasında bir kez daha kente yayılıyor.

Festival, Türkiye’nin yanı sıra Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Brezilya, Fransa, Hollanda, İsrail, İtalya, Rusya, Singapur, Slovakya ve Yunanistan’dan ekipleri ağırlayacak. Tamamı fiziksel olarak gerçekleşecek festivalin programında yine atölyeler, konuşmalar ve partiler yer alacak. Uluslararası Fringe Topluluğu’nun bir parçası olan festivalin bu yılki mekân sponsorları Akbank Sanat, BeReZe Gösteri Evi, DasDas, ENKA Sanat, Fişekhane, Fugamundi, Hann Sahne, Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy, Kadıköy Emek Tiyatrosu, Müze Gazhane, Nor. Kadıköy, Sakıp Sabancı Müzesi, Tuhafier ve Yerebatan Sarnıcı olacak.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Oyuncu Hayal Garip, şiddete maruz bırakıldığını açıkladı Emekli olduğunu açıklayan Yıldız Tilbe, düşük aylıkları eleştirdi Yönetmen Nuri Bilge Ceylan'dan 'film çekmeyi bırakma' sinyali Titanik'in tartışmalı meşhur kapısı rekor fiyata satıldı Uzaylıların gelişi