İstanbul için kar yağışı uyarısı: İBB saat verdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının bugün akşam saat 20.00'den sonra Avrupa Yakası'nda Boğaz çevresi ile Anadolu Yakası'nda tekrardan etkili olmasının beklendiğini bildirdi. Beklenen yağışın yaşamı olumsuz etkileyebilecek derecede yoğun olmayacağı ifade edildi.

İstanbul’da pazartesi günü etkili olan ve salı sabah saatlerinden itibaren mola veren kar yağışının bugün (26 Ocak 2022 Çarşamba) akşam 20.00'den sonra Avrupa Yakası'nda Boğaz çevresi ile Anadolu Yakası'nda tekrardan etkili olması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yaplan açıklamaya göre, beklenen yağışın yaşamı olumsuz etkileyebilecek derecede yoğun olmayacağı, bölgesel olarak kuvvetli geçişler yaşanabileceği tahmin ediliyor.

Kar yağışının perşembe öğle saatlerinden itibaren bölgeyi terk etmesi beklenirken, dondurucu soğukların cuma sabahına kadar etkili olmaya devam etmesi bekleniyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Yaşlı yoksulluğu patlaması yaşandı Erdoğan ve Altınok'un geçen hafta açtığı kulenin son durumu kameralara yansıdı AKP'li Bursa Büyükşehir Başkanı Aktaş, 26 milyon liralık şirkete ortakmış Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı İsmailağa’dan Cübbeli Ahmet açıklaması: Tekkemiz ve cemaatimizle hiçbir ünsiyeti kalmamıştır