İYİ Partili Poyraz'dan 'parti içi demokrasi' vurgusu: Hadsizlik ve terbiyesizlik...

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Meral Akşener'e yönelik parti içinden gelen eleştirilere tepki göstererek, ""Parti içi demokrasiyi, terbiyesizlikle ve hepimiz için umut olan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener‘e karşı hadsizlikle karıştıranların hem kendi hayatlarına hem de büyük mücadeleler vererek kurduğumuz İYİ Parti‘mize de bir faydaları olamaz" dedi.

Seçimlerin ardından partiden istifaların gündeme geldiği İYİ Parti'de, olağan kongre kararı alınmıştı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ise kongrede genel başkan adayı olmak isteyen başka isimlerin çıkabileceğini ifade ettiği ve aday olmak isteyen hiç kimsenin önünün kesilmemesi gerektiğini belirttiği ifade edilmişti.

İYİ Parti'de yaşanan son gelişmelerin ardından Genel Sekreter Uğur Poyraz'dan sert bir açıklama geldi

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Poyraz, "Parti yetkili organları yerine sosyal medyayı başvuru merkezi yapmanın da bir samimiyet ve usul sorunu olduğu açıktır" ifadelerini kullandı.

Poyraz'ın açıklaması şöyle:

"Parti içi demokrasiyi, terbiyesizlikle ve hepimiz için umut olan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener‘e karşı hadsizlikle karıştıranların hem kendi hayatlarına hem de büyük mücadeleler vererek kurduğumuz İyi Parti'mize de bir faydaları olamaz. Parti yetkili organları yerine sosyal medyayı başvuru merkezi yapmanın da bir samimiyet ve usul sorunu olduğu açıktır."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’liler sarayın müdavimi olmuş Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı Görevine iade edilen akademisyene bir yıldır oda verilmedi Seçim yapıldı: CHP'de yeni grup başkanvekili belli oldu