İzmir'de bir kadın evli olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı erkek tarafından bıçaklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kadın, evli olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı erkek tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Ağır yaralanan kadının hastanede yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

İzmir'de 61 yaşındaki Nurel Türkmen isimli kadın, evli olduğu bir süredir de ayrı yaşadığı 69 yaşındaki Ş.T. tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Saat 16.00 sıralarında Karabağlar'da meydana gelen olaya göre, Nurel Türkmen evinin yakınlarında yürüdüğü esnada Ş.T. ile karşılaştı. Bu sırada Ş.T., Nurel Türkmen'i defalarca bıçakladı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İHA'nın aktardığına göre, sağlık ekipleri tarafından ağır yaralandığı belirlenen Nurel Türkmen, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Ş.T. ise, gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Oyuncu Hayal Garip, şiddete maruz bırakıldığını açıkladı Uşak Üniversitesi'nde taciz skandalı: Öğretim görevlisi açığa alındı Bursa’da vahşet: Hamile kadını cinsel ilişki sırasında öldüren erkekten çirkin savunma Fatih'te bir kadına şiddet uygulayan erkek, tutuklandı İntihar girişiminde bulunan Zelal: Abilerim istismar etti, ailem intihara zorladı