İzmir'de fırtına nedeniyle deniz taştı

İzmir'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Karşıyaka'da deniz taştı. İZDENİZ de arabalı vapur dahil olmak üzere tüm seferlerin durdurulduğunu açıkladı.

İzmir'de etkili olan fırtına nedeniyle Karşıyaka'da denizde taşma meydana geldi. Deniz suyu nedeniyle Karşıyaka Tramvayı'nda seferler aksadı. İZDENİZ, arabalı vapur da dahil olmak üzere deniz ulaşımında tüm seferlerin durdurulduğunu açıklarken Karşıyaka'da fırtına nedeniyle deniz suları tramvay hattına kadar geldi.

Karşıyaka Tramvayı'nda seferlerin Ataşehir- unuslar, Nikah Sarayı-Alaybey durakları arasında yapılamadığı duyuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, biriken suları boşaltmak için bölgeye su boşaltma pompası kurdu.

Tramvay seferleri, Alaybey-Nikah Sarayı arası ile Yunuslar-Ataşehir arasında yapılabilirken, karayolunda ulaşım ise kontrollü olarak sağlanabiliyor.

Bostanlı Balıkçı Barınağı'nda da balıkçıların, teknelerinin fırtınadan zarar görmemesi için özel önlemler aldıkları görüldü.

Konak ilçesine bağlı Çankaya semtinde de bir binadan kopan beton parçaları nedeniyle çevredeki araçlarda hasar meydana geldi. Menderes'te de çocuk parkının üzerine bir iş yerinin tentesi uçtu.

İzmir'de etkili olan fırtına nedeniyle vapur ve arabalı vapur seferleri, 08.25'te iptal edilmişti.

(AA-ANKA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
SONAR’ın Ekrem İmamoğlu’nu önde gösteren anketinin ardından Hakan Bayrakçı’dan açıklama Aksaray Saratlı’da SOL Parti coşkusu: Başkan adayı "Maaş almayacağım" dedi Son İstanbul anketi: DEM Parti ve Yeniden Refah'ın oy oranları kaç? Göçmen çocuklarla karşılaşan CHP’li başkan adayı Gündüz’den ayrımcı sözler TEAM’ın ‘İstanbul’u kim yönetsin’ anketinde büyük fark