İzmir takımlarının stresi devam ediyor

BirGün EGE

1’inci Lig’de Kocaelispor deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Altınordu, son 2 haftaya küme düşme stresini üzerinden atamadan girdi. Kendisi gibi lige tutunma savaşı veren Kocaelispor önünde 1-0 geriye düşüp, 2-1 öne geçtikten sonra 87’nci dakikada yediği eşine az rastlanır kaza golüyle beraberliğe razı olan İzmir temsilcisi, altın değerinde 2 puan kaybetti.

Bitime 2 hafta kala 42 puanla düşme hattının 1 puan ve 1 basamak üzerinde yer alan kırmızı-lacivertliler, bu hafta evinde küme düşen Balıkesirspor’la karşılaşacak. Kümede kalma yolunda Denizlispor’la çok kritik bir maça çıkıp sahadan 2-1 yenik ayrılan Menemenspor bitime 2 hafta kala umutlarını büyük oranda tüketti. Galibiyet hasretini 6 maça çıkaran sarı-lacivertliler 38 puanda kaldı ve 18’inci sıradan kurtulamadı. Kurtuluş bölgesinin 4 puan gerisine düşen Menemenspor, kalan 2 müsabaka öncesi büyük korku yaşamaya başladı. Menemenspor alt sıralardaki direkt rakiplerle oynayıp evinde Gençlerbirliği ve deplasmanda Bursaspor’la karşı karşıya gelecek.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Çanakkale kül soluyacak Gülten belgeseli izleyiciyle buluşuyor TOKİ inşaatında hatalar olduğu ortaya çıktı İzmirli öğrencilerin uluslararası başarısı AKP’li Menemen Belediyesi’nde işçi kıyımı: "Köprüyü geçer geçmez gözünü işçilere dikti”