Kılıçdaroğlu'ndan parti örgütüne talimat: Saha çalışmaları artırılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarına ve parti örgütüne, "Devamlı halkın arasında olacağız" diyerek talimat verdi. 18 Temmuz'dan sonra her salı farklı bir ilde grup toplantısı düzenleyecek olan Kılıçdaroğlu, partisinin ilk mitingini ise 24 Temmuz'da Balıkesir'de yapacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti örgütüne ve kurmaylarına 'sahada olma' talimatı verdi.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, 18 Temmuz tarihinden sonra her salı farklı illerde düzenlenecek grup toplantıları sırasında milletvekilleri saha çalışması yapacak. CHP'nin Milletin Sesi mitinglerine ise 24 Temmuz'da Balıkesir'de devam edilecek. Mitingde yine Kılıçdaroğlu’ndan önce kürsüye farklı kesimlerden yurttaşların çıkartılacağı ve konuşma yapacağı belirtildi.

CHP MYK'nın toplantısının ardından alınan kararlar doğrultusunda saat 13.30’daki grup toplantıları partili milletvekillerinin de katılımıyla Meclis açıkmış gibi sürecek. Toplantılar ilin durumuna göre açık havada ya da kapalı salonlarda yapılacak.

MYK toplantısında konuya ilişkin “Devamlı halkın arasında olacağız” dediği öğrenilen Kılıçdaroğlu’nun milletvekillerine de grup toplantısı sonrası gittikleri ilde saha çalışmaları yapmalarına yönelik talimat verdiği belirtildi. Milletvekillerinin saha çalışmaları kapsamında kanaat önderlerine, meslek örgütlerine, odalara ve esnaf ziyaretine gideceği aktarıldı.

ZİYARETLER DE SÜRECEK

Öte yandan, her salı yapacağı konuşmalar haricinde Kılıçdaroğlu’nun il ziyaretlerini de sürdüreceği; muhtarlar, kanaat önderleri buluşmaları gibi programlarını sürdüreceği belirtildi. Grup toplantısının yapıldığı ilde saha çalışmalarını tamamlayan vekillerin ise illerine döneceği ve buralarda da seçmenlerle bir arada olacağı kaydedildi. Vekillerin ayrıca nisan döneminde olduğu gibi farklı illere de çıkartmalar yapabileceği öğrenildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Altınok, '600 daire' sorulunca sinirlendi: Hakaretler yağdırdı Erdoğan ekonomik krizi kabul etti; asgari ücret zammına kapıyı kapattı Erbakan, 'İstanbul adayımızı çekmeye hazırız' diyerek şartlarını sıraladı İstanbul’u istiyorsa Erdoğan nerede? Zeydan Karalar ikinci döneme hazır: Seçim için oran verdi