'Kılıçdaroğlu, Özgür Demirtaş'a para yönetimi teklif etti' iddiasına CHP'den yalanlama

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun akademisyen Özgür Demirtaş ile görüşmesinde 'para yönetimi teklif ettiği' iddiası, CHP kaynakları tarafından yalanlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile akademisyen Özgür Demirtaş'ın bir araya geldiği öne sürüldü. Görüşmede Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a 'para yönetimi teklif ettiği' iddia edildi. CHP kaynakları, söz konusu iddiayı yalanladı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin “Kalkınma Planı”nı açıklayacağı “İkinci Yüzyıla Çağrı” programı, 3 Aralık Cumartesi günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Etkinliğin ana başlığı ise ağırlıklı olarak ekonomi olacak.

Program öncesinde “Kalkınma Planı”nı hazırlayan kadroda; ekonomist Daron Acemoğlu, Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Jeremy Rifkin, iktisatçı Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Hacer Foggo’nun yer aldığı duyuruldu.

"ÖZGÜR DEMİRTAŞ'A PARA YÖNETİMİ TEKLİFİ" İDDİASI

Medya Koridoru'ndan Canan Kaya'nın haberine göre Kılıçdaroğlu, dün akşam ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile bir araya geldi.

Haberde, görüşmede ekonomi, seçim stratejileri ve adaylık tartışmaları gibi başlıkların ele alındığı öne sürüldü ve Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş’a ‘para yönetimini devretme’ teklifinde bulunduğu iddia edildi.

CHP KAYNAKLARI YALANLADI

TELE1, söz konusu iddiayı CHP kaynaklarına sordu.

CHP kaynakları, Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'a 'para yönetimi teklif ettiği' iddiasını yalanladı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Ekonomi seneye düzelir inşallah! Merkez Bankası rezervleri eriyor Gram altında yeni rekor! Altın fiyatlarında son durum THY'den yerel seçim kararı