Konya'da bir erkek evli olduğu kadını silahla vurarak öldürdü

Konya'da, Bayram Süner isimli erkek evli olduğu Fadim Süner'i tabancayla vurarak öldürdükten sonra evinin bodrumuna sakladı. Olay, Bayram Sümer'in evinin yakındaki iş yerine gidip, "Eşim kayboldu, güvenlik kamerasına bakabilir miyim” diye sormasıyla ortaya çıktı. Gözaltına alınan Bayram Süner, ifadesinde Fadim Süner'i tabancayla vurduktan sonran cansız bedenini bodruma indirdiğini, burada da başına tabancanın kabzasıyla vurduğunu söyledi.

Konya'da bir erkek evli olduğu Fadim Süner'i tabancayla vurarak öldürdü.

Dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olaya göre, Bayram Süner isimli erkek ve evli olduğu Fadim Süner arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Bayram Süner, evdeki tabancasıyla Fadim Süner'i göğsünden tabancayla vurarak öldürdü. Süner, daha sonra Fadim Süner'in cansız bedenini sürükleyerek evin bodrumuna indirdi.

Daha sonra tarlasına giderek bir süre çalıştıktan sonra evinin yakınındaki iş yerine giderek "Eşim kayboldu, güvenlik kameralarına bakabilir miyim" diye soran Süren, iş yeri yeri müdürünün jandarmadan izinsiz bunu yapamayacağını söylemesi üzerine oradan ayrıldı. Süner'in durumundan şüphelenen iş yeri müdürü jandarmayı arayıp durumu bildirdi. Süner'in evine gelen jandarma ekipleri, bodrumda Fadim Süner'in cansız bedeniyle karşılaştı.

ÖLDÜRÜP BAŞINA TABANCANIN KABZASIYLA VURMUŞ

DHA'nın aktardığına göre, jandarmanın olay yeri incelemesinin ardından Bayram Süner gözaltına alındı. Bayram Süner, jandarma karakolundaki ifadesinde evli olduğu kadını öldürdüğünü, cansız bedeni sürükleyip aşağıya indirdiğini, burada da başına tabancanın kabzasıyla vurduğunu söyledi. Süner, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
‘Önce yaraladılar sonra saldırdılar’ Bolu'da bir erkek, evli olduğu kadını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü Saldırıya uğrayan trans kadın Açelya: Ölüyoruz, kimsenin umurunda değil Maraş'ta bir erkek evli olduğu Emine'yi silahla vurarak katletti Antalya'da kadın cinayeti: Boşanma dilekçesini geri çekti, bir gün sonra katledildi!