Kuzey Marmara Otoyolu'na yaklaşık 30 çuval kimyasal madde bırakıldı

Başakşehir Kuzey Marmara Otoyolu Fenertepe Kavşağı'nda yol kenarına yaklaşık 30 çuval kimyasal madde bırakıldı. Üzerlerinden duman çıkan ve çevreye koku yayan kimyasal madde, özel kıyafetli görevlilerin incelemesinin ardından üzeri toprakla kapatıldıktan sonra iş makineleri ile alandan temizlenerek kaldırılacak.

Başakşehir Kuzey Marmara Otoyolu Fenertepe Kavşağında yol kenarına içinde kimyasal madde bulunan 30 çuval bırakıldı. Üzerlerinden duman çıkan ve çevreye koku yayan kimyasal maddeleri görenler yurttaşlar durumu emniyete bildirdi.

Kimyasal madde bırakılan alan ve çevresinde güvenlik önlemi alırken AFAD ekipleri kimyasal maddeden numune aldı.

Yapılan ilk tespite göre çuvalların içindeki maddenin demir cüruf olarak bilinen madde olduğu anlaşıldı. Kimyasal madde, üzeri toprakla kapatıldıktan sonra itfaiyenin soğutma çalışmalarının ardından iş makineleri ile alandan temizlenerek kaldırılacak.

(DHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
KKM’nin ağır faturası rekor zarara yol açtı CHP heyeti, Kepez Belediye Başkanı'nı cezaevinde ziyaret etti Özgür Demirtaş'tan kendisine 'gerizekalı' diyen Hakan Ural'a yanıt AKP'de Şebnem Bursalı ve Hüseyin Filiz'e tepkiler devam ediyor Ayhan Bora Kaplan hakim karşısına çıktı: Tüm suçlardan sorumlu tutuldu