Manisa'da bir kadın boşandığı erkek tarafından katledildi

Manisa'nın Soma ilçesinde Emre S. isimli erkek boşandığı Bahar Kırbaş'ı bıçaklayarak öldürdü. Emre S. kaçmaya çalıştığı sırada yakalanarak gözaltına alındı.

Manisa'nın Soma ilçesinde bir kadın boşandığı erkek tarafından bıçaklanarak katledildi.

Alınan bilgilere göre, Emre S. (25) ile Bahar Kırbaş (25), 2021 yılında boşandı. 3 yaşında bir kız çocukları olan Emre S. ve Kırbaş'ın bir süredir beraber yaşadıkları öğrenilirken, dün akşam henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

İHA'nın aktardığı habere göre, Emre S. boşandığı Bahar Kırbaş'ı göğsünden bıçakladı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Bahar Kırbaş, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Emre S. ise olay yerinden cinayet aletiyle kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayete ilişkin soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, emniyetteki işlemleri tamamlanan Emre S., Soma Adliyesine sevk edildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
ABD’de ölü bulunan Yağmur Taktaş'ın ailesi, Andre Can F.'den şikayetçi oldu ‘Önce yaraladılar sonra saldırdılar’ Bolu'da bir erkek, evli olduğu kadını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü İstanbul, İzmir ve Adıyaman'da kadın cinayeti Türkiye’de kadın sığınma evlerinin sayısı ve olanakları yeterli mi?