Mansur Yavaş'tan 'Söylersiniz o yapar' diyen Erdoğan'a yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Etlik Şehir Hastanesi açılışında "Peki buranın eksiği ne?" sorusuna "Yol" yanıtını veren yurttaşa "Onu Ankara Belediye Başkanı'na söyleyin. O yapar" diyen AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Yavaş,

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni'ndeki konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra kendisini de hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

Yavaş, açılışta "Peki buranın eksiği ne?" sorusuna "Yol" yanıtını veren yurttaşa "Onu Ankara Belediye Başkanı'na söyleyin. O yapar. Merak etme onu da Ulaştırma Bakanımız yapacak" diyen Erdoğan'a Etlik Şehir Hastanesi önünden fotoğraf paylaşarak yanıt verdi.

Yavaş, paylaşımında "Günlerdir planlı sürdürdüğümüz çalışma tamamlanınca her zaman olduğu gibi maliyetini de pankartla hemşehrilerimize duyuracağız" ifadelerini kullandı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor Bilal Erdoğan ile Mustafa Varank arasında ıstakoz ‘goyguyu’ HDP’lilere hakaret eden Nedim Şener’e ceza Ne rota ne de ortak değiştirebilir AKP’den CHP’ye geçmişti: Bin 300 nüfuslu Mazgirt'te 45 milyon TL borç bırakıldı