Mehmet Ali Çelebi: Siyaseti bıraksam da Cumhur İttifakı derim

CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne katılmasının ardından oradan da istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur İttifakı derim" ifadelerini kullandı.

CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne katılmasının ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile anlaşmazlık yaşadığı gerekçesiyle oradan da istifa eden Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından AKP-MHP ittifakına yakınlığını belirten bir paylaşım yaptı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Çelebi, "Sìyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!" ifadelerini kullandı.

Çelebi'nin paylaşımı şu şekilde:

"Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim.Birçok devre arkadaşım şehit oldu.40bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Sìyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!"

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor Bilal Erdoğan ile Mustafa Varank arasında ıstakoz ‘goyguyu’ Ne rota ne de ortak değiştirebilir HDP’lilere hakaret eden Nedim Şener’e ceza AKP’den CHP’ye geçmişti: Bin 300 nüfuslu Mazgirt'te 45 milyon TL borç bırakıldı