Merdan Yanardağ ve Enver Aysever hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, TELE1 Genel Yayın Yönetmeni ve BirGün yazarı Merdan Yanardağ ile gazeteci-yazar Enver Aysever hakkında  "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçlamasıyla resen soruşturma başlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremle ilgili paylaşımları nedeniyle gazeteciler Merdan Yanardağ ve Enver Aysever hakkında soruşturma başlatıldı.

AA'nın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, TELE1 Genel Yayın Yönetmeni ve BirGün yazarı Merdan Yanardağ ile gazeteci-yazar Enver Aysever hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçlamasıyla resen soruşturma başlattı.

Soruşturmaya, Yanardağ'ın katıldığı televizyon programında, Aysever'in de sosyal medya paylaşımında kullandığı ifadeler gerekçe gösterildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
İsmailağa Cemaati'nde liderlik kavgası: Cübbeli Ahmet'ten açıklama Bahçeli'den Ferdi Tayfur'lu mesaj: Ben sana dost oldum sen düşman oldun Menzilcilerin kavgası, deprem dönemindeki vurgunu ortaya serdi: "Deliller karartıldı, yargı seyretti" ODTÜ'lüler Rektörlük önünde: Devrim'i alana kadar nöbetteyiz Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı: Toz taşınımı ve sağanak bekleniyor