Meteoroloji'den bayram uyarısı: İstanbul dahil 23 ile sağanak uyarısı

Meteoroloji tarafından paylaşılan son hava raporuna göre, bayramın ilk günü olan 9 Temmuz tarihinde İstanbul ve İzmir dahil olmak üzere 23 ilde sağanak yağış bekleniyor. Yağışlar bayramın ikinci gününde de devam edecek.

Türkiye 9 günlük bayram tatiline hazırlanırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sağanak yağmur uyarısı yapıldı. Yayınlanan hava durumu tahmin raporlarına göre bayramın ilk 2 günü olan 9 ve 10 Temmuz tarihlerinde pek çok ilde şiddetli yağış bekleniyor.

Bayramın ilk günü olan 9 Temmuz 'da 23 ilde sağanak yağmur bekleniyor. Bu iller ise Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale, Yalova, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Bilecik, Eskişehir, Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Çankırı ve Kastamonu olarak sıralanıyor.

YAĞIŞLAR İKİNCİ GÜN DE DEVAM EDECEK

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde sağanak yağmurun etkili olacağı il sayısı artıyor. Yoğun yağışlar yurdun Kuzey Batı ve Kuzey kesimlerinde etkili olacak.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
Uzman isim hesapladı: Temmuz zammı için "en düşük emekli aylığı" tahmini SGK: Emekli promosyonu ödemeleri için 19 bankayla protokol imzalandı Sandığa giderken bunları hatırla Erdoğan, Murat Kurum için sahada: İmamoğlu'nu hedef aldı İmamoğlu'ndan YSK'ye eleştiri: Süreci yönetemediler