Meteoroloji'den Marmara için yağış uyarısı: Tarih verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için yağış uyarısında bulundu. Bölge genelinde 22 Mart Çarşamba günü yağmur ve sağanak şeklinde başlaması beklenen yağışların, perşembe günü yer yer kuvvetli olacağı kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından, Marmara Bölgesi'nin 22 Mart'tan itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisi altına gireceği bildirildi.

MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; bölge genelinde 22 Mart Çarşamba günü yağmur ve sağanak şeklinde başlaması beklenen yağışların, perşembe günü yer yer kuvvetli olacağı kaydedildi.

Hava sıcaklıklarının, mevsim normalleri civarında ve yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği, çarşamba gününden itibaren yağış alan yerlerde azalıp mevsim normalleri civarına ve yer yer altına düşeceğinin tahmin edildiği bildirildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi İYİ Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu'ndan 60 milletvekili iddiası: Benim de gönlüm CHP'de 5 yıldır bekletiliyordu: İBB Meclisi’nden Ekrem İmamoğlu'na borçlanma onayı Merkez Bankası anketi: Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini değişti İliç'te toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı