MHP Bingöl İl Başkanı istifa etti: Eleştirenlere saygı duyarım

Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanı Nurettin Varol, 6 yıldır yürüttüğü il başkanlığı görevinden "sağlık sorunları" nedeniyle istifa ettiğini duyurdu

Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Teşkilatı istifa depremiyle sarsıldı.

İl Başkanı Nurettin Varol, 6 yıldır yürüttüğü il başkanlığı görevinden "sağlık sorunları" nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı yazılı açıklamasında "Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendilerin takdir ve tensipleriyle bu kutsal görevi devretmenin onurunu yaşamaktayım" diyen Varol, kendisine yönelecek eleştirilere ise şimdiden yanıt verdi:

"Görev sürem boyunca yaptıklarımın ve yapamadıklarımın hesabını her zaman Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine vermeye hazırım. Ülkücülük dışında bir aidiyet tanımayan, Ülkücü pencereden bakarak beni eleştiren herkese şimdiden saygı duyacağımı belirtmek istiyorum fakat görev sürem boyunca yaptıklarıma şahsi ikbal, menfaat ve Ülkücülük dışındaki pencerelerden eleştiri getirecek olanların fikirleri de, şahsiyetleri de tarafımca hükümsüzdür. Bu süreç boyunca yapılan her güzel iş teşkilatımın, her eksik, noksan şahsımındır. Ömrü boyunca Ülkücü kelimesinin sonundaki –cü aidiyeti dışında tek bir sıfatı dahi kabul etmeyen şahsım, bundan sonra da Ülkücü olabilmenin ve Ülkücü kalabilmenin şerefine talip olacaktır. Makamlar şerefli bir emanet, dava adamlığı ise ömürlük aidiyettir."

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Altınok, '600 daire' sorulunca sinirlendi: Hakaretler yağdırdı Erdoğan ekonomik krizi kabul etti; asgari ücret zammına kapıyı kapattı Erbakan, 'İstanbul adayımızı çekmeye hazırız' diyerek şartlarını sıraladı İstanbul’u istiyorsa Erdoğan nerede? Zeydan Karalar ikinci döneme hazır: Seçim için oran verdi