Modern insanın trajedisi tiyatro perdesinde

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

İçerik şirketi Orchestra Content özgün içerik üretimini tiyatro alanına taşıyor. Orchestra Content’in tiyatronun deneyimli isimlerinden Şebnem Sönmez süpervizörlüğünde hayata geçirdiği Orchestra Theatre, Mithat Ozan Küren’in yazdığı “Lora” oyunuyla seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Geçen yıl "Kıyafetlerimin Neden Üzerimde Olmadığının Hikâyesi" metniyle Nilüfer Kent Tiyatrosu’nun Mitos Boyut Tiyatro Yayınları iş birliği ile düzenlendiği Sahne Eseri Yazma Yarışması’nda üçüncülük ödülü kazanan Mithat Ozan Küren’in yönetmen koltuğuna oturduğu oyunun başrollerini Çağdaş Ekin Şişman ve Mehmet Okuroğlu paylaşıyor.

İşten eve dönen ve karnını doyurmak, dinlenmek, uyumak gibi bazı basit işleri yaparken zorlanan Lora’nın akşamdan sabaha süren kısa bir hayat kesitine sahnede tanıklık ediyoruz. Yivine oturmayan her nesneyle birlikte geçmişi ve geleceği de bir olup üzerine çökerken, sendromları ve göz kamaştıran yenilgileri ile Lora, izleyicileri hiç sevmediği evinin ve aklının içine davet ediyor.

Lora’nın ilk gösterim biletlerine Tiyatrolar.com.tr üzerinden ulaşılabilir.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
"Ölümlü Dünya 2" filmi Netflix'e geliyor Cem Yılmaz öfkelendi: “Bir-iki gerizekalı kendine eğlence bulmuş” Açık zihin Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Fatih Akın yeni filminin hazırlıklarına başladı