Müge Anlı'dan 'Aleyna Çakır dosyasını kapattı' haberlerine yanıt

Atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, ülkeyi ayağa kaldıran Aleyna Çakır dosyasının kapatıldığı ileri sürüldü. Anlı'dan yanıt geldi.

Müge Anlı'nın dünkü programında Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün ekrana gelmemesi ve programda başka konuların işlenmesi sosyal medyadan tepki çekerken, Müge Anlı'nın dosyayı kapattığı iddia edilmişti.

Bugünkü programında Aleyna Çakır'ın ölümünü ekrana getirmeye devam eden Müge Anlı, konuyla ilgili olarak "bıraktık sanmayın" dedi ve davayla ilgili delillerin toplanmaya devam ettiğini belirtti.

Müge Anlı programda davanın peşini bırakmayacağını söyleyen Aleyna Çakır'ın babası Mehmet Esen'e "Sen bıraksan, ben bıraksam millet bırakmaz. Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır" dedi.

Müge Anlı ayrıca "Siz benim arkamdasınız. Bırakmak namussuzluk olur. Siz beni tanıyorsunuz, ben bunu yapmam" dedi.

NE OLMUŞTU?

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli, daha önce şiddet görüntüleri çıkan ve eski sevgilisi olduğu belirtilen Ümit Can Uygun oldu. Hakkındaki iddiaları reddeden Uygun, konu hakkında ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Geçen hafta ise canlı yayına bağlanan bazı kadınlar Ümit Can Uygun'un annesinin genç kızları fuhuşa zorladığını iddia etti. Bunun üzerine anne hakkında soruşturma başlatıldı. Bu hafta ifade vermesi gereken anne Gülay Uygun, cuma akşamı Ankara'da bir ormanda ölü bulundu. Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölmeden önce "Ölümümden Müge Anlı sorumludur" yazılı bir not bıraktığı iddia edilince gözler Anlı'ya çevrildi. Pazartesi günü konu hakkında açıklama yapan Anlı, olayın peşini bırakmayacağını söyledi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Selvi hukuku keşfetti: Kavala’nın ve Gezicilerin hapiste yatmasının Türkiye’ye ne faydası var? 33 yaşındaki eski oyuncu Batuhan Berkay Göksu hayatını kaybetti Uçaklar ve gemiler hâlâ İsrail’e gidiyor! Cem Yılmaz'dan tepki çeken paylaşımıyla ilgili açıklama Taş ocağı haberine soruşturma