Öğrencisini taciz eden Celal Şengör, kendisini savundu

Bir öğrencisini taciz ettiği anları övünerek anlatan Prof. Dr. Celal Şengör, tepki çeken açıklamalarının ardından ilk kez konuştu. Şengör, "Ben asla, bunun bir cinsel taciz olduğunu düşünmüyorum. Asla bunda bir anormallik görmüyorum" dedi.

Prof. Dr. Celal Şengör, sosyal medyada paylaşılan ve bir kadın öğrencisini taciz ettiğini anlattığı video ardından ilk kez konuştu. Tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatılmasına neden olan tacize ilişkin kendisini, “Asla bunda bir anormallik görmüyorum” ifadeleriyle savunan Şengör, “Ben asla, bunun bir cinsel taciz olduğunu düşünmüyorum” dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Celal Şengör, sosyal medyada paylaşılan bir videoda bir kadın öğrencisini taciz ettiği anları anlatmıştı. Tepki çeken açıklamalar sonrasında Şengör hakkında İTÜ Rektörlüğü tarafından idari soruşturma başlatılmıştı.

Kanal D’de, yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” isimli programda kendisini savunan Şengör’ün program sunucusu Hakan Ural tarafından aktarılan ifadeleri şöyle:

“Celal Hoca diyor ki; Ben asla, bunun bir cinsel taciz olduğunu düşünmüyorum. Asla bunda bir anormallik görmüyorum. Bana gösterilen tepkilerin birçoğunu da abartılı buluyorum.”

ŞENGÖR NE DEMİŞTİ?

Şengör videoda, “Yanımda duruyor. O kadar kızdırdı ki Saniye’nin eteğini kaldırdım, kıçına bir tokat attım. Bu, dehşete düştü. Baktım böyle bakıyor bana. Bana bak dedim baban bunu yaptı mı dedim. Babam bile böyle bir şey yapmadı dedi. Hah dedim eksik kalmış şimdi tamamlandı” ifadelerini kullanmıştı.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’liler sarayın müdavimi olmuş Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı Görevine iade edilen akademisyene bir yıldır oda verilmedi Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı