Pendik'te bir kadın evli olduğu erkek tarafından bıçaklanarak katledildi

İstanbul'un Pendik ilçesinde Murat Yaşar isimli erkek evli olduğu Tülay Erşahin Yaşar'ı bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından 5. kattan atlayan Murat Yaşar da öldü.

İstanbul Pendik'te 30 yaşındaki Tülay Erşahin Yaşar, evli olduğu 35 yaşındaki Murat Yaşar tarafından, aralarında çıkan tartışma sırasında bıçaklanarak katledildi.

Olay saat 10.00 sıralarında Güzelyalı Mahallesi Karapınar Caddesi üzerindeki 6 katlı binada meydana geldi. Binanın 5. katında oturan ve 2 yıldır evli olan Murat Yaşar isimli erkek, evli olduğu Tülay Erşahin Yaşar'la henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

DHA'nın haberine göre, tartışma sırasında Murat Yaşar bıçakla evli olduğu kadını bıçakla öldürdükten sonra evin penceresinden atladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Tülay Erşahin Yaşar ile pencereden atlayan Murat Yaşar'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cezaneler incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Maraş'ta bir erkek evli olduğu Emine'yi silahla vurarak katletti Antalya'da kadın cinayeti: Boşanma dilekçesini geri çekti, bir gün sonra katledildi! Antalya'da bir kadın evli olduğu erkek tarafından bıçakla öldürüldü Kazakistan'da 'kadın ve çocuklara yönelik şiddetle mücadele': Şiddetin cezası ağırlaştırıldı Seçimden bir gün sonra