Resmi Gazete'de yayımlandı: 16 ilde özelleştirme kararı

Hazine ve Maliye Bakanlığı ve ADÜAŞ, 16 ilde özelleştirme kararı aldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (ADÜAŞ), toplam 16 ilde özelleştirme kararı aldı.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre toplam 13 ildeki bazı taşınmazlar, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (ADÜAŞ) tarafından özelleştirilecek. ADÜAŞ tarafından satış yönetmiyle özelleştirilecek iller arasında Ağrı, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Kars, Kastamonu, Muş, Samsun, Tekirdağ ve Tokat bulunuyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı da Adana, Ankara ve İzmir’de bazı taşınmazların satılmasına karar verdi.

İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak açık artırmayla sonuçlandırılacak.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi Dünya Bankası'ndan alınan kredide 'mülteci' şartı: CHP tepki gösterdi Bakan Şimşek: Halkı ikna etmemiz gerekiyor Merkez Bankası anketi: Piyasanın yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini değişti Bakan Bayraktar yanıtladı: Doğalgaz ve elektriğe zam yapılacak mı?